Wat doet het Contactpunt Mantelzorg?

Veel mantelzorgers redden zich prima. Zij combineren werk, sociaal leven en mantelzorg zonder problemen. Toch kan het voorkomen dat ongemerkt de mantelzorg steeds meer tijd in beslag neemt. Er is geen tijd meer voor vrienden of voor vrije tijdbesteding als sport en andere hobby’s. De mantelzorger heeft geen tijd meer voor zichzelf, de kans bestaat dat hij/zij overbelast raakt.

Het Contactpunt Mantelzorg heeft veel contact met (ex-)mantelzorgers en organisaties die zich met mantelzorg bezig houden. Vanuit deze deskundigheid adviseren en ondersteunen zij (ex-)mantelzorgers. Daarnaast organiseren zij ontmoetingen en (thema)bijeenkomsten, waar (ex-)mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten. Dit alles is mogelijk door subsidie die het Contactpunt jaarlijks ontvangt van de gemeente.

Het Contactpunt Mantelzorg werkt nauw samen met de gemeente Borger-Odoorn. Zij kijkt mee met de beleidsmakers van de gemeente om de belangen van mantelzorgers in de gemeente Borger-Odoorn zo goed mogelijk te behartigen.

AddThis Social Bookmark Button
Inloggen
Door in te loggen kunt u ook gebruik maken van de afgeschermde gedeelten van deze website, zoals chatten en forums.Aantal Bezoekers
107843
VandaagVandaag49
GisterenGisteren106
Deze WeekDeze Week234
Deze MaandDeze Maand1752
In TotaalIn Totaal107843